The International Alpaca Reference Library
The Better Breeding Blog
Alpakahof Hultet

Annonsera med AlpacaSeller

Vad är AlpacaSeller?

AlpacaSeller är en webbplats särskilt avsedd för alpacka industri. Denna dynamiska webbplats ger en fantastisk reklam plattform för uppfödare över hela världen och ger obegränsad tillgång till viktig information för både befintliga uppfödare/ägare och potentiella nya uppfödare/ägare.

Söka på AlpacaSeller

Att söka på webbplatsen är gratis för alla. Användarna kan söka efter alpackor i ett mycket brett spektrum av kriterier, bland annat: typ, ålder, färg, pris, fiber statistik, blodslinje och föräldrar. Detta inkluderar djur till salu och avelshingstar för betäckningstjänst. Användarna kan också söka efter uppfödare under följande kriterier: land, läge, ras typer, besättningsstorlek, färgspecialist, tjänster som erbjuds (betäckningstjänst, pensionstjänst, klippning, rådgivning, importör/exportör).

Enkelt att skapa ett konto med AlpacaSeller

AlpacaSeller är mycket lätt att använda (även för en som har datafobi). AlpacaSeller har tagit hand om all webbutveckling så allt du behöver oroa dig för är att skriva in dina uppgifter på enkla formulär. Registreringen är enkel och snabb - ditt konto kan sättas upp på några minuter! Du måste ange ett användarnamn och ett lösenord. Du kan sedan logga in var som helst i världen där det finns en internetuppkoppling och hantera ditt eget konto som ger en stark närvaro på internet för din alpacka företag. Att lägga upp information är enkel och snabb - bara att fylla i online-formulär och ladda upp bilder. Alla tillägg, ändringar, strykningar och foto inlägg sker omedelbart.

Vad kan jag annonsera på AlpacaSeller?

Du kan annonsera följande:
a) Ditt alpackaföretag - inklusive en beskrivning om dig själv som uppfödare (upp till 500 ord). Dessutom ingår en länk till din hemsida om du har en och visning av din logotyp om du har en. Det kan visas ett foto av din gård. Du kan skriva så mycket du vill om de tjänster du har angett att du tillhandahåller.
b) Alpackor som är till salu.
c) Alpackahingstar för betäckning.
d) Paket av alpackor som är till salu.
e) Dagbok datum - datum du kommer att delta i alpackautställninga etc.

Försäljningsledare

Sökarna på webbplatsen kan registera sökningar de gör. Detta innebär att de får ett automatiskt e-postmeddelande som skickas till dem när en alpacka läggs på AlpacaSeller som matchar deras sökkriterier. De kan ange om de vill bli kontaktade av en uppfödare som är registrerad på sajten. Du kan bläddra genom dessa ansökningar från sökarna och hitta potentiella försäljningstillfällen. Besökare på webbplatsen kan även registrera allmänna frågor. Du kan bläddra genom frågorna och svara på någon av dessa.

Jag har redan min egen hemsida

Du kanske redan har en egen hemsida, i vilket fall AlpacaSeller kan vara ett bra komplement till din befintliga Internet-marknadsföring. AlpacaSeller tillhandahåller en länk till din egen webbplats från AlpacaSeller-sajten. AlpacaSeller tillhandahåller även länkar som du kan lägga upp på din egen webbplats för att visa din försäljningslista av djur och din lista med avelshingstar för betäckning du har på AlpacaSeller. Listorna visas som på AlpacaSeller förutom att det inte finns någon AlpacaSeller logotype och ingen AlpacaSeller meny (dvs. inga kopplingar till någon annan del av AlpacaSeller.com). Användaren kommer inte nödvändigtvis att vara medveten om att han/hon är på en annan webbplats. För användarna som tycker det är mycket enklare att hålla sin försäljningslista aktuell med hjälp av AlpacaSeller är denna en bra funktion. Det har den fördelen att hålla dina försäljningslistor aktuella på en central plats som omfattar både din egen webbplats och AlpacaSeller.
AlpacaSeller ger dig ett sökformulär som du kan bädda in i din egen webbplats. Detta sökformulär genomsöker endast din egen försäljningslista av djur på AlpacaSeller och visar resultaten med sorteringsfunktion.
För ett exempel av en uppfödare som använder funktionen på sin egen hemsida, klicka här

Reklam respons

Från det ögonblicket som du öppnar ditt konto, kommer AlpacaSeller att hålla reda på hur många gånger dina avelsuppgifter besöks av besökare till webbplatsen. Dessutom kommer AlpacaSeller att hålla reda på antal gånger de fullständiga uppgifterna på varje djur du har listat öppnas av besökare på webbplatsen. På så sätt kan du utvärdera nyttan du har av att använda AlpacaSeller. AlpacaSeller använder sponsrade länkar och betalda införanden över stora sökmotorerna för att säkerställa att webbplatsen lockar en stor mängd "alpacka intresse" webbtrafik. AlpacaSeller kommer kontinuerligt att göra ansträngningar för att marknadsföra sajten för att få resultat för sina kunder.

Hur mycket kostar det?

För att vara listad som uppfödare, ha så många listor du vill på djur till salu, betäckningstjänster, paket och dagboks datum och även full tillgång till alla försäljningstillfällen.
Endast SEK775 (Svenska Kronor) per år.
Det finns inga dolda kostnader, ökande avgifter och ingen provision på försäljningen. Den lilla årsavgiften täcker allt.

Anmäl dig nu och få första månaden gratis. Du kommer att behöva betala för tjänsten i slutet av den första månaden. Du kan således prova tjänsten för att se om du är nöjd med den innan du betalar.

Lösenord

Lösenordet lagras i ett krypterat format. När du skapar ditt konto kommer du även att ange ett minnesvärt datum – ifall du glömmer ditt lösenord. Har du glömt lösenordet kommer du att frågas efter ditt minnesvärda datum tillsammans med ditt användarnamn. Ett nytt lösenord kommer då att skickas till dig. Nästa gång du loggar in kan du ändra det.

Avsluta ditt konto

Avsluta ditt konto: du kan avsluta ditt konto när som helst. Detta tar bort all din information från systemet med omedelbar verkan.

Öppna ett konto med AlpacaSeller

  

Placera en banner annons med AlpacaSeller

  

Kopiera betäckningstjänst till försäljning listan