Alpacas on the Go - alpaca herd managment in the Cloud
The International Alpaca Reference Library
The Better Breeding Blog

Adverteer met AlpacaSeller

Wat is AlpacaSeller?

AlpacaSeller is een gespecialiseerde website voor alpacafokkers. Deze dynamische website biedt een fantastisch advertentieplatform voor fokkers over de gehele wereld en geeft tevens onbegrensd toegang tot essentiŽle informatie voor bestaande fokkers/eigenaren alsmede potentiŽle starters.

Zoeken op AlpacaSeller

Het zoeken op de website is gratis voor iedereen. Gebruikers kunnen zoeken op een groot scala aan criteria zoals type, leeftijd, kleur, prijs, wolresultaten; bloedlijnen en vader. Dit omvat zowel de verkoopdieren alsmede dekservices. Gebruikers kunnen tevens zoeken naar fokkers op de volgende criteria; land, locatie, type alpacaís, grootte van de kudde, kleurspecialisatie, aangeboden diensten (dekservices, pension, scheren, advies en begeleiding, import/export).

Het is gemakkelijk om een rekening op AlpacaSeller te beginnen

AlpacaSeller is zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor mensen met weinig ervaring met computers en internet. AlpacaSeller heeft alle ontwikkeling aan de website voor haar rekening genomen zodat u enkel nog uw eigen informatie toe moet voegen door middel van gemakkelijk te gebruiken formulieren. Het registratieproces is snel en gemakkelijk Ė uw rekening wordt opgezet in enkele minuten! U dient een gebruikersnaam en wachtwoord in te geven. Daarna kunt u vanuit elke plaats in de wereld waar een internetverbinding is uw eigen rekening beheren, waardoor u uw boerderij goed op het internet kunt presenteren. Informatie toevoegen is gemakkelijk en snel, gewoon enkele formulieren invullen en fotoís oploaden. Alle toevoegingen, wijzigingen, verwijderen en foto uploads zijn meteen zichtbaar voor uw potentiele klanten.

Wat kan ik op AlpacaSeller adverteren?

U kunt hetvolgende adverteren:
a) uw bedrijf, inclusief een beschrijving over u als alpacafokker (tot maximaal 500 woorden). U kunt ook een link naar uw eigen website toevoegen en uw logo laten zien. Een foto van uw boerderij kunt u ook in uw beschrijving plaatsen. U kunt ook uw aangeboden diensten uitgebreid omschrijven.
b) alpacaís welke u wilt verkopen.
c) dekservices.
d) pakketten alpacaís welke u wenst te verkopen.
e) Uw kalender; data waarop u iets organiseert of u bij een show aanwezig bent.

PotentiŽle kopers

Bezoekers aan de website kunnen elke zoekopdracht die ze plaatsen registreren. Dit betekend dat zij automatisch een e-mail krijgen wanneer er een alpaca op AlpacaSeller toegevoegd wordt welke aan hun zoekcriteria voldoet. Zij kunnen ook aangeven dat zij graag gecontacteerd worden door een geregistreerde fokker. U kunt al deze aanvragen bekijken en potentiŽle kopers aanschrijven . Bezoekers kunnen ook algemene aanvragen plaatsen. U kunt al deze aanvragen bekijken en eventueel beantwoorden.

Ik heb al een eigen website

Ook wanneer u al uw eigen website heeft kan AlpacaSeller toch een toegevoegde waarde voor uw internetmarketing hebben. U kunt een link plaatsen vanuit AlpacaSeller naar uw eigen website. AlpacaSeller verzorgt ook links vanuit uw eigen website naar uw persoonlijke verkoopslijst of uw dekservices. Dit ziet er voor een bezoeker hetzelfde uit als wanneer zij normaal op AlpacaSeller kijken, alleen is er geen AlpacaSeller reclame of AlpacaSeller menu (bv. Geen links naar andere delen van AlpacaSeller.com). De bezoeker is er zich waarschijnlijk niet van bewust dat hij/zij zich op een andere website bevind. Voor gebruikers welke hun verkoopslijst graag via AlpacaSeller up-to-date houden is dit een zeer bruikbaar onderdeel. Dit heeft als voordeel dat u uw verkoopslijst op een centrale plaats beheerd welke tegelijkertijd uw eigen website en AlpacaSeller update. AlpacaSeller voorziet in een zoekformulier welke u op uw eigen website toe kunt voegen. Dit zoekformulier zoekt enkel vanuit uw eigen verkoopslijst en geeft de resultaten eveneens met sorteermogelijkheden.
Voor een voorbeeld van een fokker welke deze functies op zijn eigen website gebruikt klikt u. hier.

Feedback

Vanaf het moment dat u uw rekening opent houdt AlpacaSeller het bezoekersaantal aan uw gepersonaliseerde gegevens bij. U kunt per dier bekijken hoeveel bezoekers aan de site de gegevens bekeken hebben. Op deze manier kunt u een overzicht krijgen van de best bekeken advertenties en uw marketing hierop aanpassen. AlpacaSeller maakt gebruik van gesponsorde links en betaalde vermeldingen bij de grootste zoekmachines zodat we een groot aantal geÔnteresseerden naar de website trekken. AlpacaSeller is continue bezig met het adverteren van de website om de resultaten voor de geregistreerde fokkers zo hoog mogelijk te krijgen.

Hoeveel kost het?

Om als fokker te registreren en toegang te krijgen tot een onbepaald aantal verkoopsdieren, dekservices, pakketten en kalenderdagen, en tevens toegang tot alle verkoopsaanvragen kost u slechts:
€90 (Euro) per jaar.
Er zijn geen verborgen kosten, en wij vragen geen commissie bij verkoop. De jaarlijkse bijdrage omvat alle kosten.

Schrijf u nu in en krijg de eerste maand gratis. U kunt dus gratis een maand lang gebruik maken van AlpacaSeller voordat u besluit een jaarabonnement af te sluiten.

Wachtwoorden

Uw wachtwoord wordt opgeslagen in een gecodeerd formaat. Wanneer u uw rekening opent dient u ook een makkelijk te onthouden datum in te geven indien u uw wachtwoord vergeet. Indien u uw wachtwoord vergeet dient u uw gebruikersnaam en deze datum in te geven. Er wordt dan een nieuw paswoord naar u verzonden. De volgende keer dat u inlogt kunt u uw wachtwoord wijzigen.

Uw rekening sluiten

U kunt op elk gewenst moment uw rekening sluiten. Al uw informatie wordt dan direct uit het systeem verwijdert.

Open een rekening bij AlpacaSeller

  

Plaats een banneradvertentie op AlpacaSeller

  

Adverteer een veiling op AlpacaSeller