Alpakka Bromma
The Better Breeding Blog
Alpacas on the Go - alpaca herd managment in the Cloud

Annonser med AlpacaSeller

Hva er AlpacaSeller?

AlpacaSeller er en webside spesielt dedikert til alpakkaindustrien. Denne dynamiske websiden leverer en fantastisk annonseringsplattform for oppdrettere over hele verden, og gir også ubegrenset tilgang til essensiell informasjon både for eksisterende oppdrettere/ eiere og potensielle nye oppdrettere / eiere.

Søking på AlpacaSeller

Å søke på websiden er åpent for alle. Brukere kan søke på alpakkaer under en bred rekke kriterier inkludert: type, alder, farge, pris, fiberstatistikk, blodslinjer, og fedre. Dette inkluderer dyr for salg og bedekningstjenester. Brukere kan også søke på oppdrettere under følgende kriterier: Land, lokalisering, type dyr, antall dyr hos oppdretter, fargespesialist, tilbydde tjenester (bedekningstjenester, kurs, klipping, support/oppfølging, import/eksport)

Enkelt å opprette en konto på AlpacaSeller

AlpacaSeller er veldig enkelt å bruke (til og med for de med pc-fobi). AlpacaSeller har tatt hånd om all webutvikling, så alt du behøver å tenke på er å legge til din informasjon på brukervennlige skjemaer. Registreringsprosessen er enkel og rask – din konto kan settes opp på få minutter! Du behøver å fylle ut brukernavn og passord. Du kan logge på fra hvor som helst hvor det er internettilgang, og administrere din konto. Å legge til informasjon er enkelt og raskt – det er bare snakk om å fylle ut noen elektroniske skjemaer, og laste opp bilder. Alle tilføyelser, endringer, slettinger og opplastning av bilder, er umiddelbare.

Hva kan jeg annonsere på Alpaca Seller?

Du kan annonsere følgende:
a) Din alpakka forretning – inkludert en beskrivelse av deg selv som oppdretter ( inntil 500 ord). Også inkludert er en link til din egen webside hvis du har en, og en visning av din oppdretter-logo hvis du har en. Et bilde av din gård kan også vises. Du kan skrive så mye du vil om tjenester som du har spesifisert at du kan tilby.
b) Alpakkaer som du har til salgs.
c) Alpakka bedekningstjenester.
d) Pakker med alpakkaer som du har for salg.
e) Kalender datoer – Datoer som du vil delta på alpakka show eller evenement etc.

Angående salg

Søkere på websiden kan registrere hvilke søk de gjør. Dette betyr at de får tilsendt en automatisk epost når det er en alpakka som matcher deres søkekriterier. De kan også spesifisere at de gjerne vil bli kontaktet av en oppdretter som er registrert på websiden. Du kan bla gjennom disse forespørslene fra søkere, og finne potensielle salg. Besøkende på websiden kan også registrere generelle forespørsler. Du kan bla gjennom, og svare på hvilke som helst av disse.

Jeg har allerede min egen webside

Du har kanskje allerede din egen webside, der AlpacaSeller kan være et gunstig tillegg til din nåværende internett markedsføring. AlpacaSeller tilbyr en link til din egen webside fra AlpacaSellers webside. AlpacaSeller tilbyr også linker som du kan plassere på din egen webside, som vil kunne vise dine salgslister på dyr, og dine lister med bedekningstjenester fra AlpacaSeller. Disse vil fremstå slik det normalt vil vises på AlpacaSeller, bortsett fra at det ikke vil være noe AlpacaSeller merking, og ingen AlpacaSeller meny ( dvs. ingen linker til andre deler av AlpacaSeller.com ) Brukeren vil ikke nødvendigvis være klar over at de er på en annen webside. For brukere som finner det enklere å holde sine salgslister oppdatert ved å bruke AlpacaSeller, så er dette en nyttig egenskap. Dette har den fordelen at du lagrer dine salgslister på ett sentralt sted, som dekker både din egen webside og AlpacaSeller.
AlpacaSeller gir deg søkeskjemaer som du kan bygge inn på din egen webside. Disse søkeskjemaene søker bare i dine egne salgslister på AlpacaSeller, og viser resultatet med sorteringsfunksjon.
For å vise eksempel på en oppdretter som bruker noen av disse funksjoene på sin webside, klikk her

Tilbakemelding på annonsering

Fra det tidspunktet du åpner din konto, vil AlpacaSeller registrere antall ganger dine oppdretter detaljer er sett av besøkende på siden. AlpacaSeller vil også registrere antall ganger detaljer på hvert av de dyrene du har lagt inn, er sett av besøkende på siden. På denne måten kan du følge med på fordelene du har ved å bruke AlpacaSeller. AlpacaSeller bruker sponsede linker og betalte funksjoner på viktige søkemotorer, for å sikre at websiden tiltrekker seg et stort volum av «alpakkainteressert» webtrafikk. AlpacaSeller vil fortsette å gjøre kontinuerlige anstrengelser for å annonsere websiden, for å gi best mulige resultater for våre kunder.

Hvor mye koster det?

For å bli listet som oppdretter, og ha ubegrenset listing av dyr til salgs, bedekningstjenester, salgspakker og kalenderdatoer. I tillegg full tilgang til alle salg.
Kun NOK680 (Norske kroner) pr år.
Det er ingen skjulte kostnader, og ingen kommisjon på salg. Den lille årlige avgiften dekker alt.

Registrer deg nå, og få første måned gratis. Du vil måtte betale for din konto på slutten av den første måneden. Du kan dermed teste siden for å se om du er fornøyd, før du betaler.

Passord

Ditt password er lagret I kryptisk format. Når du oppretter din konto, vil du også legge inn et memorabel dato, i tilfelle du skulle glemme ditt passord. Hvis du glemmer ditt passord, vil det kreves at taster inn ditt brukernavn, sammen med din memorable dato. Et nytt passord vil deretter sendes til deg på epost. Dette passordet kan endres neste gang du logger på.

Stenging av din konto

Stenging av konto: Du kan stenge din konto på et hvilket som helst tidspunkt. Dette vil fjerne all din informasjon fra systemet umiddelbart.

Åpne en konto hos AlpacaSeller

  

Sett inn en banner annonse på Alpacaseller

  

Annonser en auksjon på AlpacaSeller